Buckingham Palace lanceert jubileumstickers voor Instagram

 

 ©  AFP

Met nog een week te gaan voordat de festiviteiten losbarsten rond het platina regeringsjubileum van koningin Elizabeth, heeft Buckingham Palace laten zien met zijn tijd mee te gaan. Voor de online fans van de Queen en haar familie lanceert het Britse koningshuis donderdag enkele bewegende jubileumstickers op Instagram.

evdgBron: BELGA

Een van de stickers betreft een knipogende corgi met een kroon op zijn hoofd. Hij wordt PJ genoemd, de Platinum Jubilee corgi. De corgi is sinds jaar en dag het favoriete hondenras van koningin Elizabeth. Op andere stickers staan onder meer een fles champagne waar de kurk uit springt, een glinsterende kroon en een paleisbewaker die met een paard proost met een kopje jubileumthee.

Eerder bracht het paleis al verschillende jubileumproducten op de markt, zoals serviesgoed, tassen, decoratieve hangers en een gevulde picknickmand. Overigens kan er wegens “ongekende” belangstelling momenteel niets uit die collectie besteld worden, meldt het paleis op zijn website. Bestellingen zijn tijdelijk opgeschort.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten