‘Bridgerton’-actrice Ruby Barker getuigt vanuit het ziekenhuis: “Het is lang niet goed gegaan met me”

 

 ©  © The Hollywood Archiv

‘Bridgerton’-actrice Ruby Barker (25) heeft op sociale media getuigd over haar opname in een ziekenhuis omdat ze met haar mentale gezondheid worstelt. In een video vertelt ze dat het leven haar een tijdlang erg zwaar viel. Fans die het moeilijk hebben wil ze nu aanmoedigen om goed voor zichzelf te zorgen. “Neem een pauze, gun het jezelf.”

“Het is elke week de week van de mentale gezondheid voor mij”, schrijft Ruby Barker op Instagram. “Dit moet me van het hart. Ik ben niet helemaal eerlijk geweest met jullie. Dit is voor mijn volgers, het is tijd om transparant te zijn. Ik worstel met mijn mentale gezondheid sinds Bridgerton, dat is de waarheid.”

Barker vertelt in de video op haar Instagrampagina dat het nu beter gaat met haar, maar dat het erg moeilijk is geweest. In die zin dat ze ook gehospitaliseerd werd. “De wereld kan een verwarrend plek zijn. Soms moet je gewoon kunnen zeggen dat het je niet meer lukt, dat heb ik uiteindelijk ook gedaan. Ik ben momenteel nog in het ziekenhuis, maar ik mag bijna terug naar huis en dan kan ik hopelijk gewoon verder met mijn leven.”

Barker, die de rol van Marina Thompson voor zich neemt in de populaire Netflix-serie Bridgerton, zegt dat ze een tijdje rust gaat nemen. Tegelijkertijd spoort ze anderen aan om dat ook te doen. “Als je het moeilijk hebt, neem een pauze. Gun het jezelf. Wees niet zo hard voor jezelf.”

Barker besluit haar bericht met het bedanken van haar fans. “Bedankt voor jullie steun. Jullie liefde houdt me recht.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook