Anderlecht-top gespot met Mazzu, groepsgesprek zindert na

 

 ©  Twitter @VincentsArmy

Anderlecht onderhandelt voort met Felice Mazzu om Vincent Kompany op te volgen als coach. Op sociale media is nu een foto opgedoken van het RSCA-bestuur dat tafelt met Mazzu in het Hasseltse restaurant Ogst. Het zijn voorzitter Wouter Vandenhaute, CEO Peter Verbeke, recruitment director Dries Belaen en scout Christophe Lonnoy die spreken met de trainer van Union. Eén van de discussiepunten is onder meer dat Mazzu al zijn assistenten wil meebrengen naar het Lotto Park.

wic, pjc, tci, jug

Ondertussen is er animo ontstaan over de groepsgesprekken die Anderlecht afgelopen seizoen hield. Vincent Kompany was er tegen gekant dat het bestuur in moeilijke periodes met de spelersgroep ging praten. In Engeland doet een voorzitter dat nooit, maar in ons land gebeurt het vaker dat de directie de spelers op hun plichten gaat wijzen. Dat is hun goed recht. De RSCA-top benadrukt wel dat Kompany telkens op de hoogte was van de gesprekken.

in de entourage van Mazzu valt te horen dat hij zijn beslissing heeft gemaakt (RSCA) en dat hij Union zo snel mogelijk zal inlichten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten