Een liefdesbreuk, een pril koppel en een nieuw huwelijksaanzoek in ‘Thuis’

 ©  © VRT

“Op een huwelijk gebeurt er altijd iets wat je niet hebt voorzien.” Profetische woorden van Dieter, vorige week in ‘Thuis’. Het huwelijk van Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem) eindigde maandagavond immers met enkele onverwachte wendingen. Er werd nog een huwelijk aangekondigd en ook prille liefde bloeide op. Maar er vloeiden ook tranen, want het lijkt definitief voorbij tussen Viv en Lowie.

Wout Desmytere

Het ging al een tijdje wat moeizamer tussen de twee. Lowie (Mathias Vergels) stak zijn kinderwens niet onder stoelen of banken, Viv (Lynn Van den Broeck) voelde zich daar niet klaar voor. En dat bleek een groter obstakel dan het koppel zelf wilde toegeven. Op het dansfeest nam Viv de enige uitweg die ze nog zag: de relatie beëindigen. Terwijl zij huilend het feest verliet, trok Lowie met een gebroken hart naar zijn al even treurige nonkel Frank – enkele weken geleden ging het uit tussen hem en zijn Simonneke – om zijn verdriet te verdrinken.

Een hartverscheurend moment op de dansvloer: Viv maakte het uit met Lowie. ©  Eén

Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Christine (Daphne Paelinck) beleefden een fijnere avond. Zij zag er geen graten in om haar vriend op het trouwfeest van haar vrienden ten huwelijk te vragen. Adil zei gelukkig ‘ja’, waardoor het koppel toch eventjes met de aandacht ging lopen.

Het volgende huwelijk in ‘Thuis’ wordt dat van Christine en Adil. © Eén 

Ook Ilias (Bram Spooren) en Silke (Ivana Noa Batchvarov) waren de koning te rijk. Nadat ze vorige week kusten in Bar Madam, viel Ilias op het trouwfeest volledig voor Silke. Een stevige luchtgitaarsolo op de tonen van Bon Jovi deed wonderen en kreeg Ilias op de dansvloer. Een nieuw koppel in de wereld van Thuis is een feit.

Op de dansvloer viel Ilias volledig voor Silke. © Eén 

Veel onverwachte wendingen op het huwelijksfeest van Bob en Tamara. Viv en Lowie zullen er alleszins geen mooie herinnering aan overhouden. 

Aangeboden door onze partners

Lees ook