Bpost-chauffeur (33) uit Herk-de-Stad komt om het leven bij ongeval in Diest

© Beelden RobTv

Herk-de-Stad -

Op de Leuvensesteenweg in Diest is dinsdagochtend rond 6.35 uur een ongeval gebeurd. Jeroen S. (33) uit Herk-de-Stad, een postbode bij Bpost, overleefde de klap niet.

dbg/vdt

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Leuvensesteenweg tussen de Action-winkel en het restaurant Happy Wok. Een voertuig van Bpost is er achteraan op een vuilniswagen van Suez gereden. De bestuurder werd uit het voertuig bevrijd en ter plekke gereanimeerd. De persoon werd nog overgebracht naar het AZ in Diest maar is daar overleden. De Leuvensesteenweg komende van Bekkevoort is afgesloten en dat zal nog een hele poos duren. Het verkeer wordt afgeleid via Assent.

“In eerste instantie gaan onze gedachten uit naar de familie, vrienden en collega’s van Jeroen”, klinkt het bij Bpost. “We leven oprecht met hen mee en zullen hen de nodige ondersteuning bieden in deze moeilijke momenten. Ook de Bpost-familie is in diepe rouw. Jeroen was bij Bpost in dienst sinds 2012 en een geliefd collega. Het welzijn en de gezondheid van al onze werknemers staat voorop, in alle functies. Wij zijn daar actief mee bezig en werken er elke dag aan. Wij werken mee met het onderzoek. We zullen geen overhaaste conclusies trekken en kunnen geen verdere info geven zolang het onderzoek niet is afgerond.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten