Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels “verliefder dan ooit”, maar toch uit elkaar in ‘Thuis’: “Het deed efkes echt zeer”

 ©  Kristof Vadino

Spoiler alert: Viv en Lowieke is niet meer in ‘Thuis’. Maandagavond ging het tv-koppel uit elkaar, tijdens de trouw van hun vrienden Tamara en Bob. In het echte leven zijn acteurs Lynn Van den Broeck (29) en Mathias Vergels (30) wél nog steeds gelukkig met elkaar. “Hem daar op de dansvloer laten staan, was toch even raar.”

(eadp)

Zijn kinderwens en het gebrek ervan bij haar heeft Viv en Lowie de das omgedaan in Thuis. Een bijzonder moment ook voor beide acteurs die de personages vertolken, want in het echte leven vormen ze nog altijd een gelukkig koppel. Op haar Instagrampagina licht Lynn Van den Broeck even toe hoe het voor haar in z’n werk ging om de scène op te nemen.

(Lees verder onder de video)

“Toen ik in de lezing de break-up las, kreeg ik spontaan kippenvel en tranen in mijn ogen”, schrijft ze. “Eerst en vooral omdat ik een emotionele kiek ben, maar ook omdat ik wist dat het geen gemakkelijke zou worden om te spelen. Natuurlijk zijn we in het echt meer dan ooit verliefd, maar toch was het raar om hem daar op die dansvloer te laten staan… Eerlijk, ergens deed het efkes echt zeer.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondanks dat gevoel is Van den Broeck wel fier op het resultaat. “En op de man van mijn leven, die ik achteraf nog eens extra hard heb vastgenomen, terwijl ik fluisterde in zijn oor: Het is gelukkig niet echt.” Al raakt ze nog een vervelend gevolg aan. “Een dreamteam blijven we sowieso, ook al is het wreed ambetant dat ik nu alleen naar de set moet rijden.”

Woensdagavond krijgen de kijkers overigens een dubbele portie Thuis voorgeschoteld. Dan wordt de aflevering ingehaald die dinsdag normaal had uitgezonden moeten worden, maar door de staking uit het zendschema werd gehaald.

Aangeboden door onze partners

Lees ook