Harry en Meghan met kinderen aangekomen in Verenigd Koninkrijk

 

 ©  EPA-EFE

Bron: BELGA

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn woensdagavond samen met hun kinderen Archie en Lilibet aangekomen in het Verenigd Koninkrijk. Het gezin nam het vliegtuig vanuit de Verenigde Staten om bij het platina jubileum van koningin Elizabeth, de oma van Harry, aanwezig te zijn. Ze verblijven volgens Britse media in de buurt van Windsor Castle.

Het is de eerste keer dat de Queen haar achterkleindochter Lilibet in levenden lijve ziet. Op zaterdag wordt haar achterkleindochter 1 jaar en is er naar verluidt een verjaardagsfeest gepland.

Bij welke festiviteiten rond het jubileum Harry en Meghan aanwezig zijn, is niet bekend. Ze staan donderdag in ieder geval niet op het balkon tijdens de Trooping the Colour-parade. Elizabeth wordt daarbij vergezeld door ‘werkende’ leden van het koningshuis. Dat zijn de prins en zijn vrouw niet meer sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis.

LEES OOK: Zoveel enthousiasme dat koningshuis zelf vraagt het niet té bont te maken: Britten halen alles uit de kast voor platina jubileum van Queen (+)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten