Wegens succes verlengd: pop-up klerenwinkel krijgt vaste stek in pand ernaast

Felipe Zapata (40) en Amina Nantoh (35)  

Felipe Zapata (40) en Amina Nantoh (35)  ©  fvv

Gent -

De klerenwinkel ‘Modespot’ in de Brabantdam is niet langer een pop-up. In het pand ernaast openden zaakvoerders Amina Nantoh (35) en Felipe Zapata (40) een vaste zaak.

Lotte Ruysschaert

Modespot in de Brabantdam is al de tweede vaste winkel van Amina en Felipe, die in De Pinte ook een zaak hebben. Het koppel verkoopt betaalbare damesmode die mee is met de trends. In april opende hun pop-up om dichter bij hun Gentse klanten te zitten.

“Na één maand hadden we al gezien dat het een gigantisch succes was in Gent”, vertellen ze. “Er is een groot publiek dat ons heeft leren kennen. Sommigen kenden ons al van de webshop en sprongen gemakkelijker eens binnen in Gent dan in De Pinte.” Toen het pand naast de pop-up vrij kwam, twijfelde het koppel niet.

Jonger publiek

In Gent krijgen Amina en Felipe over het algemeen een iets jonger publiek over de vloer. “Maar moeders die meekomen, vinden ook altijd wel iets.” Er is een vaste collectie, met onder andere broeken en blazers, en daarnaast is er een seizoensgebonden collectie. (lees verder onder foto)

De pop-up is nog even open, naast de nieuwe vaste locatie 

De pop-up is nog even open, naast de nieuwe vaste locatie ©  fvv

De pop-up was voorzien tot eind dit jaar, maar sluit vroegtijdig de deuren na Braderie Publique. “Onze outlet verkopen we in de pop-up tijdens de braderie. Het is aangenamer shoppen voor de klanten nu er even meer ruimte is met twee panden. Het is ook leuk voor de visibiliteit dat ze naast elkaar zitten, al is het van korte duur.” In de toekomst hopen Amina en Felipe ook uit te breiden naar andere steden.

INFO: Brabantdam 21, 9000 Gent. www.modespot.be

LEES OOK: Ondernemers uit De Pinte openen pop-up in stadscentrum: “We voelen dat Gent echt wel heropleeft”

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent