Ruim duizend blokpakketten uitgedeeld aan tieners

Meloika Verweirder, diensthoofd Mens en Vrije tijd, en schepen Karolien Avonture (Gemeentebelangen/CD&V) stelden de blokpakketten samen voor de jongeren van Alveringem. 

Meloika Verweirder, diensthoofd Mens en Vrije tijd, en schepen Karolien Avonture (Gemeentebelangen/CD&V) stelden de blokpakketten samen voor de jongeren van Alveringem. ©  Gemeente Alveringem

ALVERINGEM / VEURNE -

Maar liefst 1.100 tieners uit Alveringem en Veurne hebben een blokpakket gekregen van het Huis van het Kind. Dat wil de jongeren een duwtje in de rug geven tijdens de examenperiode.

Koen Van Colen

Het blokpakket bevat onder meer een balpen, fluostiften en een kladblok. 338 tieners uit Alveringem en 762 uit Veurne mochten zo’n pakket in ontvangst nemen.

Het Huis van het Kind is een organisatie voor ouders, kinderen en jongeren tot 25 jaar. Je kunt er terecht met vragen rond schoolproblemen of voor de zoektocht naar een leuke hobby, een jeugdbeweging of schoolcheques. “Het is geen fysiek huis”, zegt Meloika Verweirder, diensthoofd Mens en Vrije Tijd van Alveringem. “Op heel wat antennepunten kunnen jongeren en ouders wel terecht met hun vragen. In Alveringem kan dat bij de jeugddienst en in het OCMW.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten