Britse Queen onthult wat er in haar iconische handtas zit tijdens jubileum-sketch met beertje Paddington

© Reuters

De Queen kan door haar verslechterde gezondheid niet aanwezig zijn tijdens de festiviteiten voor haar jubileum. Maar dat wil niet zeggen dat de Britten haar niet te zien krijgen. De 96-jarige koningin laat zich van haar beste kant zien tijdens een sketch met het geliefde beertje Paddington en onthult ook ineens wat ze altijd in haar iconische handtas meedraagt.

De Britse koningin moest ook voor de derde dag van haar jubileumviering verstek geven. Haar gezondheid laat het niet toe om alle festiviteiten voor haar jubileum, ze zit al 70 jaar op de troon, bij te wonen. Maar dat betekent niet dat de Queen volledig afwezig is.

Zaterdagavond stond er ‘Party at the Palace’ op de planning. Onder meer Diana Ross, Queen en George Ezra kwamen er optreden in hartje Londen en 22.000 Britten mochten daarbij aanwezig zijn. De rest van het land kon het feestje via de openbare omroep BBC volgen. En bij het begin van die uitzending was de Queen toch even te zien. Dat in een filmpje samen met beertje Paddington.

In de video is te zien hoe het geliefde beertje op de thee komt bij de koningin. En het lijkt daarbij niet zo goed gesteld met de tafelmanieren van Paddington. De thee drinkt hij rechtstreeks uit de kan, die hij vervolgens bijna op de grond laat vallen. De Queen lijkt het allemaal niet zo erg te vinden en besluit zelfs aan beertje Paddington te tonen wat ze al die jaren in haar iconische handtas meedraagt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten