Britse prinsjes en prinses maken samen met mama Kate gebakjes voor jubileum van Queen

 

De Britse prinsjes en prinses wilden ook hun steentje bijdragen aan het jubileum van koningin Elizabeth II. En dus besloten ze samen met hun mama Kate Middleton cakejes te bakken voor een straatfeest in Cardiff. De royals deelden de schattige beelden op Twitter.

De Britten vierden de afgelopen vier dagen feest ter ere van koningin Elizabeth II, die momenteel 70 jaar op de troon zit. De royals woonden daarom tal val evenementen bij. Prins William en zijn vrouw Kate trokken zaterdag, samen met prins George en prinses Charlotte, naar Cardiff om daar een straatfeest bij te wonen.

Om niet met lege handen aan te komen, besloten de royals om met de kinderen cakejes te bakken. Het koppel deelde foto’s van die schattige baksessie op Twitter. Op de foto’s zijn prins George, prinses Charlotte en prins Louis te zien terwijl ze samen met hun mama Kate in de keuken staan. De ene breek eieren, terwijl de andere probeert de bloem te zeven.

“We hopen dat jullie ze lekker vinden”, klonk het op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten