Erling Haaland onthult bedreigingen tijdens Nations League-duel: “Hij zou mijn benen breken, anderhalve minuut later scoorde ik”

De 21-jarige Erling Haaland, binnenkort de nieuwe spits van Manchester City, is ook bij zijn nationale ploeg Noorwegen in vorm. In het Nations League-duel tegen Zweden zorgde de Noor zondagavond eigenhandig voor een 1-2 overwinning dankzij twee goals, al had hij naar eigen zeggen evengoed een doodschop kunnen krijgen.

Thomas Cami, Vincent Van Genechten

De Zweedse verdediger Alexander Milosevic van AIK Solna zou Haaland namelijk hebben bedreigd tijdens de wedstrijd. “Hij zei me eerst dat ik een hoer was, maar ik kan je gerust zeggen dat dat niet het geval is”, vertelde een breedlachende Haaland na afloop van de wedstrijd. “Nadien zei hij ook dat hij mijn benen zou breken. Maar anderhalve minuut later scoorde ik, dus dat was prima.”

 ©  AP

Milosevic ontkende na de wedstrijd zulke dingen naar Haaland te hebben toegeroepen. “Ik verspil mijn tijd niet aan zulke dingen op het veld, het boeit mij ook niet. Op het veld praat ik nooit Engels, dus ik vind het bijzonder om te horen dat ik zulke dingen zou hebben gezegd”, aldus de verdediger.

Woord tegen woord dus, al trok Haaland zondagavond alvast aan het langste eind op sportief vlak. Op 12 juni staan beide heren opnieuw tegenover elkaar in de Nations League: dat belooft!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten