Medewerker van Disneyland Parijs verpest romantisch huwelijksaanzoek voor iconisch kasteel

Een man had de perfecte locatie gevonden om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Tijdens een reisje naar Disneyland Parijs nam hij zijn geliefde mee op het podium voor het iconische kasteel van Doornroosje, zakte hij op één knie en toverde een verlovingsring tevoorschijn. Maar nog voor zijn verraste vriendin kon antwoorden, werd het romantische aanzoek brutaal verstoord. Een medewerker van het pretpark wilde hen niet alleen van het podium weghalen, hij griste ook de ring uit de handen van de toekomstige bruidegom.

Het fout gelopen aanzoek werd gefilmd en vond al snel zijn weg naar sociale media. “Hij verpestte het moment van mijn beste vriend”, luidt het bovenschrift. “Hij had nochtans op voorhand toestemming gevraagd.”

Maar dat was blijkbaar niet voldoende om het podium voor het kasteel te mogen bestijgen, iets waar het personeelslid hen heel snel attent op maakte. Tot woede van de omstanders én het volledige internet.

De reacties op de video waren dan ook niet mals voor de medewerker van Disneyland en al snel werd zijn ontslag geëist. “Ik weet niet of hij meer genoegen schept in het uitvoeren van de reglementen of in het verwoesten van het aanzoek”, scheef iemand. “Hij amuseert zich te kostelijk.”

Disneyland heeft zich naar eigen zeggen verontschuldigd bij het koppel en hen aangeboden om de situatie recht te zetten. “We betreuren de manier waarop dit is afgehandeld”, klonk het in een mededeling.

bekijk ook

Speelster faket blessure tijdens softbalwedstrijd, maar verrast haar ongeruste partner compleet: “Ik had niks door”

Vrouw in tranen tijdens ‘aanzoek’ op Kerstmis na zes jaar relatie, maar dan komt de clou: “Dump hem!”

(pjv)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten