Amber Heard boos over TikTok-bericht van Johnny Depp: “Stap vooruit? Dit is een stap terug voor vrouwenrechten”

Een boodschap waarin Johnny Depp zijn fans bedankte voor hun steun tijdens zijn proces tegen Amber Heard, is in het verkeerde keelgat geschoten bij die laatste. “Dit is een stap terug voor vrouwenrechten”, klinkt het verontwaardigd bij een woordvoerder van de actrice.

jvhBron: People

“We hebben samen alles gedaan, we hebben samen alles gezien”, klinkt het in een compilatie op sociale media van beelden van de fans van Depp tijdens het proces. “We hebben samen hetzelfde pad bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, omdat jullie erom gaven. En nu zullen we samen een stap vooruit zetten. Jullie zijn zoals altijd mijn werkgevers, en ik wil jullie nogmaals bedanken. Mijn liefde en respect, JD.”

LEES OOK. Wanneer is een relatie toxisch en hoe geraak je eruit? “Zeg iets, voor ze zich in de vernieling rijden” (+)

Een boodschap die duidelijk slecht viel bij het kamp van Heard. “Terwijl Johnny Depp zegt dat hij een stap vooruit zet, is dit een stap terug voor vrouwenrechten”, klonk het bij een woordvoerder van de actrice. “De boodschap die spreekt uit het vonnis aan slachtoffers van huiselijk geweld, is: ‘Wees bang om tegen iemand in te gaan en je uit te spreken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook