Goudsmid Isabelle (51) verhuist winkel van Gent naar Drongen: “Koppels kunnen trouwring hier zelf maken”

Isabelle verhuisde na 18 jaar haar atelier naar Drongen. ©  fvv

Drongen -

Drongen heeft er een nieuw winkeltje bij. Goudsmid Isabelle Onselaere (51) heropende er haar juwelenzaak Onis en breidde het assortiment uit met decoratie, meubels en accessoires. Na de zomer wil ze er ook workshops organiseren.

Fien Lakiere

Wie een wandeling maakt langs de Leie in Drongen, kan sinds vorig weekend starten of eindigen in een nieuwe winkel in het Jaagpad, vlakbij de Pontbrug. Bij Onis vind je juwelen, accessoires zoals handtassen, sjaals en zonnebrillen, interieurdecoratie, vazen en meubelen.

“Wandelaars die nog een sjaal nodig hebben, kunnen hier eerst binnenspringen”, lacht Isabelle Onselaere. Ze verhuisde haar juwelenzaak Onis vanuit de Lange Violettestraat naar Drongen, waar ze zelf woont. “Veel zaken waren al weg uit de Lange Violettestraat, en voor mijn klanten bleek de rand rond Gent makkelijker dan het centrum. Toen er een huis vlakbij vrijkwam, heb ik niet getwijfeld.” (lees verder onder foto)

Van handtassen tot lampen en bloempotten, je vindt het bij Onis. ©  fvv

In de nieuwe winkel installeerde Onselaere haar atelier als goudsmid, waar ze eigen juwelen ontwerpt. Dat doet ze al meer dan twintig jaar. “Wie langskomt, zal mij dus soms aan het werk kunnen zien. Het is een prachtige locatie, met zicht op de Leie. Binnenkort wil ik ook opnieuw starten met workshops. Deelnemers zullen ringen of oorringen kunnen maken en koppels zullen elkaars trouwring kunnen ontwerpen en zelf maken in goud of zilver.”

Onis Jewelry & Fine Objects is open op donderdag en vrijdag en na afspraak, www.onisjuwelen.be

 ©  fvv

Aangeboden door onze partners