Red Lions hebben revanche beet en verslaan India met 3-2

 ©  BELGA

De Belgische hockeymannen (FIH 2) hebben zondag hun veertiende wedstrijd in de Hockey Pro League gewonnen. De Red Lions versloegen in het sportcentrum Wilrijkse Plein in Antwerpen India (FIH 4) met 3-2.

Bron: BELGA

LEES OOK. Red Panthers nemen opnieuw de maat van India, deze keer met ruime cijfers

Abhishek (24.) bracht de bezoekers op voorsprong, maar Nicolas De Kerpel (32.) hing de bordjes meteen na rusten gelijk. Alexander Hendrickx (48. en 58.) bezorgde de Red Lions nadien op strafcorner en met een strafbal de dubbele voorsprong. India kwam niet verder dan de aansluitingstreffer van Mandeep Singh (59.).

De Red Lions speelden zaterdag een eerste keer tegen India in Antwerpen. De wedstrijd eindigde op 3-3 waarna de bezoekers zich in de shoot-outs (4-5) voor het bonuspunt het beste toonden. In de stand staat België met 31 punten uit veertien duels op de tweede plaats. Koploper Nederland heeft ook 31 punten maar heeft twee wedstrijden minder op de teller.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgend weekend (zaterdag 18 en zondag 19 juni) volgen de twee laatste duels van de Pro League, op verplaatsing bij Engeland (FIH 6). De Belgische hockeymannen zijn titelverdediger in de Pro League.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten