Ex-‘Big brother’-deelnemers uit verschillende edities zijn een koppel: “Mijn liefde voor jou is als diarree”

 

Er is een nieuwe, onverwachte liefde ontstaan uit het realityprogramma Big Brother. Jill Goede, de winnares van 2021, heeft een relatie met Leroy de Rouw, die dit jaar deelnam. Dat maakt die eerste bekend met een foto op Instagram.

edb

Fans van het programma vermoedden al even dat Leroy en Jill een koppel zijn. De Nederlander deelde even terug een kiekje waarop de twee stevig kussen. Jill deelde dan weer een veelzeggende boodschap onder een van Leroys foto’s: “Mijn liefde voor jou is als diarree, ik kan het niet meer inhouden. Wat een spetter zeg!”

Met een foto van hun tweeën in de club en de boodschap “Hey kippenboer” bevestigt Jill dat zij en Leroy een koppel zijn. In het Big brother-huis verwees Jill met die term naar haar toekomstige liefde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jill en Leroy waren beiden geen onbesproken figuren in het Big brother-huis. De Nederlandse beleefde tijdens het programma een romance met bewoner Thomas, maar in de buitenwereld werd het niets. Volgens Jill is zelfs de vriendschap met de Vlaming verwaterd. Leroy kwam tijdens de tweede editie in opspraak omdat hij ongepast gedrag vertoonde in de badkamer. Hij werd op de vingers getikt door Big Brother, maar ontkende dat hij slechte bedoelingen had.

Aangeboden door onze partners

Lees ook