Deze BV’s komen opdraven in het nieuwe seizoen van James De Musical

 ©  Play4

Het tweede seizoen van het Vier-programma ‘James De Musical’ brengt Broadway ook dit jaar weer naar Vlaanderen. Met ook dit jaar weer een pleiade aan Vlaamse sterren: deze keer geven Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts het beste van zichzelf.

jvh

In ‘James De Musical’ worden BV’s teruggeflitst naar hun kindertijd, voor hun eigen musical. “Naar een tijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk”, klinkt het in een persbericht. “Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts, en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie.”

“Deze zomer nemen we opnieuw acht musicals op in het mooie NT Gent”, aldus James Cooke. “Vorig jaar moesten we nog rekening houden met corona en konden we maar een beperkt publiek uitnodigen, maar nu kan iedereen die zin heeft in een geweldige live-ervaring komen kijken, want we gaan voor volle zalen. Ik heb er zoveel zin in, en bedank nu al graag mijn gasten!”

Aangeboden door onze partners

Lees ook