Thibau Nys niet onder de indruk van vraag van papa Sven op teamvoorstelling: “Er is duidelijk nog ruimte voor verbetering”

In Merelbeke vond dinsdag de teamvoorstelling van de Ronde van België plaats. Sven Nys nam er de rol van interviewer op zich en moest daarbij plots vragen stellen aan zijn eigen zoon Thibau. En die was niet onder de indruk…

Vincent Van Genechten

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van woensdag tot en met zondag staat de Baloise Belgium Tour op de agenda. Naar aloude traditie is deze ‘Ronde van België’ opnieuw iets waarin bijna elk type renner aan zijn trekken komt. Voor de sprinters is er zeker de tweede en de allerlaatste etappe. De pocketklimmers komen op de voorlaatste dag aan hun trekken. De tijdrijders vinden hun gading dan weer op vrijdag. De openingsrit kan iets worden voor baroudeurs, of slagen de sprinters er toch in zich te meten met elkaar?

De editie wordt afgesloten met de Limburgse etappe tussen Gingelom en Beringen. Wellicht kruisen de sprinters op de Koolmijnlaan de degens. Meteen kennen we in Beringen ook de opvolger van Remco Evenepoel. Die schreef de laatste twee edities van deze Baloise Belgium Tour op zijn rekening. De Quick-Step Alpha Vinylrenner is er dit jaar niet bij. Wel van de partij bij de mannen van Lefevere zijn onder andere Yves Lampaert, Florian Sénéchal en sprinter Fabio Jakobsen.

Bij Lotto Soudal moeten Victor Campenaerts, Florian Vermeersch, Tim Wellens en Arnaud De Lie de eer hoog zien te houden. Intermarché-Wanty Gobert rekent op Quinten Hermans, Taco van der Hoorn en Gerben Thijssen voor de spurten. En dan zijn er nog Sam Bennett en Jordi Meeus (BORA-hansgrohe), Mads Pedersen en Edward Theuns (Trek-Segafredo), Sep Vamarcke (Israel-Premier Tech), John Degenkolb (Team DSM), Maximilian Walscheid (Cofidis), Jasper Philipsen, Gianni Vermeersch en Dries De Bondt (Alpecin-Fenix), Amaury Capiot en Hugo Hofstetter (Arkéa-Samsic), Jens Debusschere (B&B Hotels-KTM), Kristoffer Halvorsen (UNO-X), Rune Herregodts met Sasha Weemaes (Sport Vlaanderen-Baloise) en de crossers zoals Thibau Nys (Baloise Trek Lions).

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt