Zoveel kost extravagant landhuis uit ‘Wolf of Wall Street’

 ©  ISOPIX

Een extravagant landhuis aan de kust van Long Island, in de Amerikaanse staat New York, staat te koop voor maar liefst tien miljoen dollar. Het complex werd gebruikt in verschillende films, waaronder ‘The wolf of Wall Street’.

jvhBron: De Telegraaf

De villa in Mill Neck heeft een oppervlakte van ruim 1.400 vierkante meter. Er staan ook nog een appartement, en een entertainmentzaal met een zoutwaterbad en een spa op het landgoed van twee hectare. Rond het huis bevinden zich ook een moestuin, verschillende paardenbakken, een manege, meerdere stallen met een zadelkamer, en speciale ruiterpaden.

Het landgoed herbergde dan ook verschillende kampioenen in het paardenrennen: er werden meer dan honderd racepaarden gefokt. Maar het heeft ook filmgeschiedenis: er werden verschillende films en tv-series opgenomen, waaronder de dramaserie The loudest voice met Russell Crowe en Sienna Mieller, en de film The wolf of Wall Street met Leonardo DiCaprio.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten