Wat is er aan de hand met Tom Hanks? Fans maken zich zorgen door beelden van speech

Hanks moest zijn microfoon af en toe met beide handen vastgrijpen omdat zijn rechterhand beefde tijdens de speech © YouTube

Fans maken zich zorgen om Tom Hanks, nadat er beelden zijn opgedoken waarop te zien is hoe de hand van de Hollywood-acteur onbedaarlijk beeft tijdens een toespraak in de Australische stad Gold Coast.

jvhBron: The Mirror

Hanks (65) hield de toespraak tijdens de première van de film Elvis, waarin hij de rol van de legendarische manager van de zanger vertolkt. De film werd in het Australische Gold Coast gemaakt en cineast Baz Luhrmann - afkomstig van Sydney - had geregeld dat de film in de stad in première zou gaan.

“Ik heb films gemaakt in Marokko, Los Angeles, New York City en Seattle”, grapte de Da Vinci Code- acteur. “Maar geen van die steden hebben wat Gold Coast heeft. Twee woorden. Die steden hebben geen Dan Murphy’s (een keten van drankwinkels, nvdr.). Maar tijdens die speech moest de acteur op een bepaald moment de microfoon met beide handen vastgrijpen om de beving onder controle te krijgen.

De beelden lokken bezorgdheid uit op sociale media, waar fans vrezen dat het beven een symptoom is van een ernstige ziekte.

Aangeboden door onze partners

Lees ook