Wordt Nikola Storm ploegmaat van Nacer Chadli? Turkse Basaksehir brengt bod uit op Malinwa-aanvaller

 ©  BELGA

Het Turkse Istanbul Basaksehir heeft zich officieel gemeld voor Nikola Storm (27). De club van Nacer Chadli hoopt de Mechelse topschutter met een astronomisch salaris richting de Turkse hoofdstad te lokken. Storm is gecharmeerd door het voorstel, maar voor KV is het eerste bod onbespreekbaar. Verwacht wordt dat de Turken snel met een nieuw bod zullen komen.

Basaksehir eindigde vorig seizoen als vierde in de Turkse competitie en speelt in juli de voorrondes van de Conference League. Naast Chadli telt Basaksehir met Lucas Biglia, Peter Zulj en Stefano Okaka (allen ex-Anderlecht) nog een aantal andere oude bekenden van de Belgische competitie.

Na Dries Wouters legde KV trouwens zijn tweede defensieve versterking vast. Dimitri Lavalée (25) werd weggeplukt bij het Duitse Mainz en tekende een contract voor vier seizoenen. De linksvoetige centrale verdediger werd opgeleid bij Standard, maar vertrok er in 2020 transfervrij om zijn geluk te gaan beproeven in de Bundesliga. Ook STVV, waar de Luikenaar het voorbije anderhalf jaar op huurbasis speelde, wilde hem nu definitief halen, maar KV haalde zijn slag thuis.(thst)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten