Garry en Els uit ‘Boer zkt vrouw’ uit elkaar, maar boer heeft nieuwe liefde gevonden: “Het is nog heel, heel pril”

Boer Garry en Els 

Ze leken elkaar eindelijk gevonden te hebben na een korte pauze. Maar het mocht niet baten. Garry en Els zijn nu definitief uit elkaar. Maar Garry bleef niet bij de pakken zitten. “Het was niet de bedoeling om er meteen voor te gaan. Maar als je iemand tegenkomt en het voelt goed, dan kan je dat toch niet tegenhouden”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

lto

Ze gingen al eens uit elkaar omdat Els aan zichzelf en aan haar rouwproces wilde werken na het overlijden van haar man. In maart kwam het koppel echter weer in contact en besloten ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Maar dat Els er de eerste keer een punt achter zette, zorgde voor een barst in de relatie die het koppel niet meer gelijmd kreeg.

“Els en ik hebben het een tijdje voorzichtig geprobeerd, maar ik had niet meer hetzelfde gevoel van in het begin”, zegt Garry in een interview met Dag Allemaal. “Hoewel ze zelf zei van niet, voelde ik dat ze nog altijd twijfelde. Verder aanmodderen met Els zag ik niet zitten. Dan was het misschien wel uitgedraaid op ruzie, en dat had ik zeer jammer gevonden. Els zag dat anders, maar ja... Zij is nog te veel bezig met haar verleden. Ik heb daar geen probleem mee, iedereen draagt een rugzak mee. Maar op een keer moet je zeggen: We gaan ervoor en we beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Ik merkte dat dat voor Els nog niet lukte.”

Maar intussen heeft Garry wel alweer de liefde gevonden. Het is nog pril, maar volgens Gary zit er wel toekomst in. “Ze heet Ellen. Maar het is nog heel, heel pril. We komen erg goed overeen, het klikt echt supergoed. Het was niet de bedoeling om er meteen weer voor te gaan. Ik wilde alles rustig op een rijtje zetten en afwachten. Maar als je dan iemand tegenkomt en ’t voelt goed, dan kan je dat toch niet tegenhouden.”

    Aangeboden door onze partners

    Lees ook