Kim Kardashian reageert voor het eerst op beschuldiging dat ze iconische jurk van Marilyn Monroe beschadigde

 

 ©  ap

Kim Kardashian heeft voor het eerst zelf gereageerd op de beschuldiging dat zij een iconische jurk van Marilyn Monroe beschadigd zou hebben. “Klopt niets van, ik heb de jurk minder dan vijf minuten aangehad.”

mtmBron: Today

LEES OOK. Plots zijn de opvallende billen van Kim Kardashian verleden tijd: betekent dit einde van het BBL-lichaam? (+)

Begin mei sierde realityster Kim Kardashian (41) de rode loper van het prestigieuze Met Gala in New York in een jurk van Marilyn Monroe. Niet zomaar een jurk, maar dé jurk die het Amerikaanse sekssymbool bij uitstek droeg toen ze in 1962 haar legendarische versie van ‘Happy Birthday’ zong voor president John F. Kennedy.

Hoewel ze de jurk - die nu eigendom is van het museum Ripley’s Believe It or Not en minstens 10 miljoen dollar zou waard zijn - naar eigen zeggen “minder dan vijf minuten aanhad”, kreeg ze er toch bakken kritiek voor. Zeker toen online werd gesuggereerd dat ze de jurk beschadigd zou hebben. Op foto’s zou te zien zijn dat de stof was uitgerekt, dat de rits achteraan beschadigd was en dat er zelfs kristallen zouden ontbreken.

Vorige week publiceerde eigenaar Ripley’s al een officieel statement waarin Kardashian werd vrijgepleit - “de jurk bevond zich na de rode loper nog in exact dezelfde staat als ervoor” - nu reageerde de realityster voor het eerst ook zelf op de beschuldiging. “Samen met de mensen van Ripley zijn we zo voorzichtig geweest”, zo verklaarde ze aan Today. “De mensen die me hielpen om de jurk aan te trekken, droegen zelfs handschoenen. En ik heb de jurk maar even aangehad op de rode loper, in totaal minder dan vijf minuten.”

“Ik heb het grootste respect voor Marilyn Monroe en ik begrijp hoeveel deze jurk betekent voor de Amerikaanse geschiedenis”, aldus Kardashian nog.

bekijk ook

Beelden tonen hoe zwaar de iconische jurk van Marilyn Monroe beschadigd is na uitje van Kim Kardashian

Aangeboden door onze partners