Onverwachte maar verhoopte kus in ‘Thuis’, al wordt het niet makkelijk

 ©  © VRT

Een onverwacht beeld woensdagavond in ‘Thuis’, maar wel eentje waar de fans blij mee zullen zijn. Twee legendarische personages hadden het zo gezellig samen dat er zelfs een kus viel.

(eadp)

Rosa (Annick Segal) en Waldek (Bart Van Avermaet) zijn al jaren geen koppel meer. Maar wegblijven van elkaar, dat lukt niet. Ze zijn intussen goede vrienden. En die durven er al eens een glas wijn bijnemen, al zeker wanneer ze beiden in een wijngaard werken. Al snel wordt het dan wel heel gezellig en kust Rosa Waldek vol op de mond. Dan had Angèle het toch niet verkeerd, toen ze zei dat deze twee voor elkaar gemaakt zijn. Zien Rosa en Waldek dat uiteindelijk ook zelf in en worden ze opnieuw een koppel? Makkelijk wordt het niet, want Waldek is nog maar net in een relatie gestapt met dokter Nora (Amara Reta).

 ©  Eén

Rosa en Waldek werden in seizoen zeven al snel een koppel. Ze doorzwommen heel wat watertjes en adopteerden zoon Kasper, toen het niet lukte om zelf zwanger te worden. In 2010 gingen ze alsnog uit elkaar, om later toch weer samen te komen. Maar na een paar jaar liep hun relatie weer op de klippen. Definitief of niet? Dat zal moeten blijken.

Aangeboden door onze partners

Lees ook