Vier boeren en een boerin stellen zichzelf incognito voor in nieuwe seizoen ‘Boer zoekt vrouw’

 ©  VTM

Het vorige seizoen van ‘Boer zoekt vrouw’ is nog maar een maand afgelopen, maar VTM kondigt alweer een nieuw seizoen aan. Ze gaan opnieuw voor het ‘blind verliefd’-concept. Vrijdag 24 juni stellen vier boeren en één boerin zich incognito voor op televisie.

Eva De Poorter

Het afgelopen seizoen omschrijft VTM zelf als het meest succesvolle ooit. Aan het eind kwamen er uiteindelijk drie koppels uit met boer Cyriel en Els, boer Kim en Emi, en boerin Eline en Lorenz. Boer Gary en Els hebben onlangs laten weten uit elkaar te zijn, en boer William en Amber besloten het destijds al bij een goede vriendschap te houden.

LEES OOK. Zo gaat het nu met de koppels uit ‘Boer zkt vrouw’: “De situatie is wat bizar” (+)

Een succesvol recept gebruik je meerdere keren, dus gaat VTM nu opnieuw voor mysterie en incognito voorstelling van de boeren. Ze hebben vijf nieuwe singles gevonden, onder wie één vrouw. De oproepaflevering is te zien na de seizoensfinale van Familie, om 21.05 uur. Dina Tersago gaat langs bij Cathy, Jef, Stef en Raphaël. Ze vertellen wie ze zijn, maar de looks blijven nog even geheim. Dina gaat rondneuzen bij hen thuis, babbelt met familie leden en vrienden en met de boeren zelf. Wie zijn ze? Hoe staan ze in het leven? Wat zoeken ze in een ideale partner en wat hebben ze zelf te bieden.

Dit zijn de vijf boeren en boerin

Jef is 33 en gebeten door de ‘koeienmicrobe’. Vier jaar geleden werd hij opnieuw vrijgezel, maar daar wil hij nu verandering in brengen. “Ik ben altijd goedgezind en heel gelukkig, maar ik mis toch nog de liefde. Ik hoop iemand tegen te komen die zorgzaam is en weet wat ze wil. Goede vrienden Sara en Twan omschrijven Jef als een vlot, sociaal en grappig persoon. “Als we op stap gaan, vind je hem terug op de dansvloer. Het is ook een pittig manneke”, zeggen ze lachend. In de kamer van Jef ontdekt Dina gewichten, een boek over koeien en massageolie… Het prikkelt meteen de nieuwsgierigheid: mag zijn toekomstig lief een goede massage verwachten?

Jef bij de koetjes.  ©  VTM

De goedlachse Kevin (27) kweet frambozen en grondwitloof in het landbouwbedrijf van zijn ouders. Na meer dan zeven jaar single zijn zoekt hij nu naar dat ene meisje. Mama Annick omschrijft haar zoon als spontaan, lief en een harde werker, maar ook wel kieskeurig. Kevin geniet van de kleine dingen in het leven, zoals vissen, barbecuen of een uitstap naar zee. Zijn broer noemt hem een sociaal beestje met een klein hartje. “Hij is single vanwege zijn drukke leven”, zegt hij. Kevin zelf omschrijft zijn grootste troef als volgt: “Ik kan romantisch zijn én kan ook koken!”

Kevin werkt in het landbouwbedrijf van zijn ouders.  ©  VTM

Bij Cathy (36) mag Dina Tersago langsgaan op een kinderboederij. Zelf heeft ze geen kindjes, maar die wil ze graag. Ze zoekt een partner die haar beste vriend is in het leven. “Ik ben op zoek naar iemand met een groot hart die me veiligheid biedt, een knuffelbeer is en een sixpack is ook mooi meegenomen”, zegt Cathy lachend. Vrienden en familie omschrijven haar als een vrolijke, sociale en dynamische vrouw met goesting in het leven en die vooruit wil. “Een en al positiviteit is ze”, klinkt het. “Als je in haar hart zit, gaat ze all the way en ze kan bovendien ook over alles meepraten. Ze is écht de catch of the town.” Wanneer Dina een kijkje neemt in de slaapkamer van Cathy, ontdekt ze ook dat er een sexy kantje in haar zit.

Cathy heeft een kinderboerderij.  ©  VTM

De jongste van de vijf is de 25-jarige Raphaël. Een hoefsmid die altijd goedgezind is. Een stoere bink met een peperkoeken hart die houdt van motors en paarden, maar nog op zoek is naar een meisje dat hem helemaal zot maakt. Op zijn idyllische manège komt hij volledig tot rust. “Ik ben graag onder de mensen en hier heb ik mijn stekje waar ik mijn eigen ding kan doen. Ik mis alleen nog de liefde om dit mee te delen. Ik ben klaar voor de stap naar een serieuze relatie.” Goede vriend Boris noemt hem een echte levensgenieter en iemand die alles doet voor zijn vrouw en vrienden. “Wie zijn hart weet te veroveren, heeft de lotto gewonnen.”

Raphaël is een hoefsmid.  ©  VTM

En tot slot is er ook de 28-jarige Stef. Goedlachs en ambitieus. Hij runt met zijn ouders een melkveebedrijf. Hij staat positief in het leven. “Nooit is hij slechtgezind. Hij is heel geëngageerd in alles wat hij doet en gaat er altijd honderd procent voor. Ook in een relatie”, zeggen vrienden Jens en Thomas. Ook zus Lotte en papa Paul hebben alleen maar lovende woorden over hem. “Hij is heel gedreven, een echte werker en altijd in the mood voor een grapje.” Stef bouwt ook aan een huis, waar zowel Dina als de vrouwen binnenkort een kijkje kunnen nemen. “Ik ben mijn eigen huis aan het bouwen in een oude schuur”, zegt hij. “Het huis is te groot om alleen in te wonen, dus ik zou zeggen: als er kandidaten zijn, kom maar af.” (lacht)

Stef runt een melkveebedrijf met zijn ouders.  ©  VTM

De inschrijvingen voor geïnteresseerden starten vrijdagavond via vtm.be. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook