Puurs-Sint-Amands zet vrijwilligers en kampioenen in de kijker met Applaus

Ook de voetballers van KSK Sint-Amands werden gehuldigd 

Ook de voetballers van KSK Sint-Amands werden gehuldigd © Ward Bosmans

Puurs -

In het centrum van Puurs (Puurs-Sint-Amands) werd zaterdagavond letterlijk de rode loper uitgerold voor alle verdienstelijke inwoners. Ongeveer vierhonderd mensen werden door het voltallige college van burgemeester en schepenen bedankt voor hun inzet als vrijwilliger of voor hun sportieve prestaties. Als klap op de vuurpijl was er een gratis concert van Laura Tesoro.

In Puurs-Sint-Amands klapte zaterdag iedereen in de handen voor alle vrijwilligers en kampioenen van de gemeente. In totaal werden bijna vierhonderd mensen gehuldigd. Sommigen als lid van een vereniging, anderen staken het afgelopen jaar individueel hun handen uit de mouwen. Ze werden stuk voor stuk op het podium geroepen in het Dorpshart in Puurs.  

Onder de gehuldigden onder andere de seniorenadviesraad, de vrijwilligers van de bib, de Binderbende, allerlei socioculturele verenigingen, kampioene cyclocross Lore de Geest, de voetballers van KK Sint-Amands, kickboksers Yusuf en Elle Louise, Davy Van den Bergh van het Fablab en Kalfort Puursica.

Alle gehuldigden kregen drank- en eetbonnen en konden de hele avond genieten van een spetterend optreden van Laura Tesoro. Zij mocht daarmee de aftrap geven voor de concertreeks van de Zomer van Puurs-Sint-Amands.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten