10-jarige zoon van Ben Affleck botst met Lamborghini tegen BMW

 

 ©  ISOPIX

Het was zondag even schrikken voor Samuel Garner Affleck, de tienjarige zoon van Amerikaans acteur Ben Affleck. Tijdens een bezoekje aan een luxe autoverhuurbedrijf sprong de jongen in een gele Lamborghini, zette hij de wagen in achteruit en botste hij tegen een geparkeerde BMW.

mtm

Ben Affleck (49) en zijn vriendin, zangeres Jennifer Lopez (52), gingen zondag samen met Samuel naar 777 Exotics, een luxe autoverhuurbedrijf in Los Angeles. Ze waren met hun drietjes naar de (peperdure) auto’s aan het kijken, toen Samuel plots op de bestuurdersstoel van een gele Lamborghini sprong.

Volgens glamourwebsite TMZ.com, die het nieuws als eerste bracht, is het niet duidelijk of Samuel de motor zelf liet draaien of dat iemand anders dat kort ervoor al had gedaan om vervolgens de wagen zo achter te laten.

Eens achter het stuur zette de tienjarige jongen de wagen - mogelijk per ongeluk - in achteruit. De Lamborghini kwam in beweging, maar kwam niet veel verder alweer tot stilstand, door tegen een geparkeerde BMW te botsen.

Samuel sprong geschrokken uit de wagen en papa Ben snelde toe om te kijken wat er gebeurd was. Gelukkig bleek alles mee te vallen: niemand raakte gewond en er leek ook niet veel schade te zijn.

 

 ©  ISOPIX

 

 ©  ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Lees ook