Elizabeth Hurley (57) toont dansmoves in bikini

© Instagram

De Britse actrice Elizabeth Hurley is in topvorm. Dat bewees ze afgelopen weekend op Instagram met enkele dansmoves, die ze uitvoerde in een zwarte bikini met gouden kettinkjes.

Hanne Vandenweghe

Wie de Instagram-pagina van de Britse actrice Elizabeth Hurley bezoekt, treft de ster op veel foto’s aan in bikini. Dat ze graag badmode showt is niet toevallig: Hurley heeft namelijk een eigen lijn bikini’s en badpakken, die ze graag laat zien aan haar fans.

LEES OOK:

Naar aanleiding van enkele afgeprijsde artikelen op haar site deelde ze een filmpje van zichzelf in een zwarte bikini met gouden kettinkjes als details – haar favoriete ontwerp. Ze combineerde de creatie met ronde, gouden oorbellen en deed een dansje om de promotie aan te kondigen.

Veel fans reageren op haar voorkomen en de reacties op de video liegen er niet om. “Zij heeft echt the body”, schrijft iemand. “Je bent prachtig” en “je ziet er 27 uit in plaats van 57”, zijn nog een greep uit de duizenden reacties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners