PODCAST TOUR. Patrick Lefevere: “Met alle respect voor Fabio Jakobsen, maar wij kunnen Wout van Aert niet kloppen voor groen”

Patrick Lefevere nam traditiegetrouw geen blad voor de mond in onze grote Tour-voorbeschouwing. 

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Vandaag: de grote Tour-voorbeschouwing met wielerjournalist Jan-Pieter De Vlieger en Patrick Lefevere die onze mannen in primeur de niet-selectie van Alaphilippe meedeelde. “Ik heb de laatste steek moeten geven.”

Michaël Van Damme

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten