Topmodellen Gigi en Bella Hadid onherkenbaar op catwalk Marc Jacobs

Gigi Hadid voor Marc Jacobs ©  AP

De Amerikaanse topmodellen Gigi en Bella Hadid flaneerden in de nieuwste herfstmode van Marc Jacobs over de catwalk in de New York public library, maar je moet twee keer naar foto’s van de modeshow kijken voor je de wereldberoemde zussen herkent. Voor de gelegenheid hadden de kappers backstage hen wel een heel speciaal kapsel aangemeten.

Hanne Vandenweghe

Zowel Bella als Gigi had een uiterst strakke coupe met een korte froufrou. Achteraan zwierden bij beiden nog wat sluike lokken los, maar het waren vooral de zijkanten van het hoofd die in het oog sprongen. Die waren helemaal kaalgeschoren (of weggemoffeld onder de pruik). Bovendien koos designer Marc Jacobs ervoor om de wenkbrauwen van de modellen te bleken, waardoor hun look er extra futuristisch uitzag.

LEES OOK:

Voor Bella Hadid was de kapselswitch geen al te grote aanpassing. De wereld kent haar als brunette en haar fans weten dat ze er niet voor terugdeinst om zich aan een experiment te wagen met haar donkere lokken. Voor zus Gigi was de coupe wel iets helemaal anders. Zij is bijna altijd te zien met blonde, golvende haren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners