‘ER’-actrice Mary Mara (61) verdronken tijdens zwemmen

Mary Mara 

Mary Mara ©  ISOPIX

De Amerikaanse actrice Mary Mara (61), bekend van haar rollen uit televisieseries als ‘Law & Order’, ‘ER’, en ‘Criminal Minds’, is zondag overleden. Dat heeft haar manager bevestigd.

jvh

“Het lichaam van Mary is gevonden in de door haar zo geliefde Saint Lawrence-rivier”, aldus haar manager. “Ze is verdronken tijdens het zwemmen.” De politie stelt dat er geen tekenen van kwaad opzet zijn. Om een officiële doodsoorzaak vast te stellen, wordt er nog wel een autopsie op het lichaam verricht. Mara verbleef naar verluidt in het zomerhuis van haar zus in Cape Vincent, in de staat New York.

Mara laat een ex-man en stiefdochter achter. “Mary was een van de beste actrices die ik ooit heb ontmoet”, vertelt haar manager. “Ik herinner me nog dat ik haar in 1992 op het podium zag in het toneelstuk ‘Mad Forest’. Ze was opwindend, grappig en een echt individu. Iedereen hield van haar. Ze zal gemist worden.”

Mara speelde in meer dan twintig films, maar is vooral bekend van haar rollen in tv-drama’s. Ze was onder meer te zien ‘Bridges’, ‘ER’, ′Criminal Minds’, ‘The West Wing’, ‘Shameless’, ‘Lost’, ‘Star Trek: Enterprise’, ‘Ray Donovan’ en ‘NYPD Blue’.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten