Margot Robbie en Ryan Gosling voor het eerst samen te zien als Barbie en Ken

Margot Robbie en Ryan Gosling werden dinsdag gespot op de set van ‘Barbie’. 

Margot Robbie en Ryan Gosling werden dinsdag gespot op de set van ‘Barbie’. ©  Joel C Ryan/Invision/AP

Er hoeft niet altijd gevloekt en gescholden te worden op sociale media. Soms passeren er ook beelden waar iedereen goedgezind van wordt. Zoals die van Margot Robbie (31) en Ryan Gosling (41) op de set van ‘Barbie’. De acteurs werden dinsdag opgemerkt in Los Angeles in kleurrijke outfits met bijpassende rollerskates.

Wout Desmytere

Robbie en Gosling spelen de rollen van Barbie en Ken. De eerste foto’s van hun personages, die een tijdje geleden werden gedeeld, brachten al heel wat teweeg op sociale media. Ook de foto’s van de acteurs, die zich duidelijk erg amuseren tussen de opnames door, worden gretig gedeeld en besproken. “Heb de indruk dat de wereld momenteel enkel nog wordt rechtgehouden door de setbeelden van Barbie”, klinkt het op Twitter.

Margot Robbie en Ryan Gosling hebben het duidelijk naar hun zin op de set van ‘Barbie’. 

Margot Robbie en Ryan Gosling hebben het duidelijk naar hun zin op de set van ‘Barbie’. ©  GC Images

Barbie in live-action, het is nog steeds een ietwat vreemde gedachte. Al vermoeden we dat het een film wordt met veel zelfrelativering en humor. Greta Gerwig, die eerder al scoorde met Lady Bird en Little women, zit in de regiestoel en schreef mee aan het scenario. Naast Gosling en Robbie spelen ook Will Ferrell en Sex education-acteurs Emma Mackey en Ncuti Gatwa mee. Het resultaat is volgende zomer in de bioscopen te zien.

Aangeboden door onze partners

Lees ook