Geel Zomert trapt op 1 juli liveseizoen weer af

Geel Zomert zorgt iedere vrijdagavond tijdens juli en augustus voor een gezellige sfeer in De Bogaard. 

Geel Zomert zorgt iedere vrijdagavond tijdens juli en augustus voor een gezellige sfeer in De Bogaard. © Geel Zomert

Geel -

Met de eerste livesessie van Zelden en The Muse Experience duikt Geel Zomert meteen op vrijdag 1 juli met steviger werk de muziekzomer in. Negen vrijdagen lang serveert de vertrouwde formule uiteenlopende gerechten.

Hans Otten

Het grasplein van jeugddomein De Bogaard doet vanaf 1 juli weer dienst als wekelijks mini-festivalterrein voor Geel Zomert. Iedere vrijdag tot en met 26 augustus betreden een of meer artiesten en bands vanaf 20.30u het podium voor een gratis concert in een prachtige omgeving. Aftrappen doet de Geelse muziekzomer met de lokale band Zelden rond talent Cas Vandecruys, waarna The Muse Experience de rockgitaren laat ronken. Op 8 juli warmt coverband Cover Force op voor de ambiancemakers Cleymans & Van Geel. De derde avond op 15 juli is alle macht aan de vrouwen, met het trio achter Lore Crauwels en de podiumsensatie van Les Copines.

Op 22 juli treedt na opener Lane6 met Mama’s Jasje opnieuw een bekende naam op, een week later gevolgd door rockband The Juliets. Nog meer gitaargeweld volgt op 5 augustus met AC/DC by High Voltage, waarna Geel Zomert op 12 augustus de Franse toer opgaat met Les Jeannettes en Jean et Les Flamands. Haal je discopak uit de kast voor de ABBA-tribute op 19 augustus en sluit de zomer op 26 augustus af met de rockcovers van Fenix.

Er is telkens ook kinderanimatie, met op 15 juli om 14u weer een editie van Geel Zomert Junior met Mega Mindy en de Jeuk Live Band. Voor de senioren treedt John Leo, de Geelse winnaar van The Voice Senior, op 8 juli om 14u op. (ho)

www.geelzomert.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten