hockey​ 1ste Nationale Rapid Hockey Club Temse

Rapid Hockey Temse zit boordevol ambitie

Rapid Temse maakte zijn plannen voor de toekomst bekend. Daaruit blijkt dat de club de ambitie heeft om op drie jaar tijd driehonderd nieuwe leden aan te trekken.

Rapid Temse onthulde het voorbije weekend haar ‘Toekomstplan 2025’. Bovendien haalden ze met Truncus Vermogensbeheer een nieuwe hoofdsponsor binnen. Op drie jaar tijd wil de club groeien van vijfhonderd naar achthonderd clubleden. Om die ambitie te halen trekt de club de kaart van de jeugd en dit via samenwerking met scholen en try-outmomenten.

Toonaangevende club

“Ook onze staf professionaliseert”, aldus voorzitter Wim Braeckman. “Alleen al volgend seizoen werven we twee nieuwe beroepstrainers aan. Door de startleeftijd te verlagen naar vier jaar spelen we in op de vraag van veel ouders. Het is belangrijk dat het plaatje blijft kloppen. In onze toekomstvisie houden we niet alleen rekening met de stijgende populariteit van onze club en het hockey in het algemeen. We antwoorden ook op vraagstukken rond infrastructuur en het aantrekken van coaches en vrijwilligers. Rapid bestaat dit jaar zestig jaar. We hebben de ambitie om ook in de toekomst de toonaangevende club uit het Waasland te blijven. We mogen niet op onze lauweren rusten en willen kwalitatief en sportief voortdurend verbeteren, maar ook spelplezier moet centraal blijven staan.”

Wie staat te popelen om hockey te ontdekken, kan bij Rapid Temse terecht tijdens de Cornet Cup, tijdens de try-out-sessies of de zomersportkampen. (rdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten