Zoon van Marco Borsato krijgt haatberichten en doodsbedreigingen

Luca Borsato (23), zoon van de u welbekende zanger Marco (55), heeft zich voor het eerst uitgesproken over de beschuldigingen tegen zijn vader. Achter de schermen van de Nederlandse editie van The voice kids zou Borsato seksueel grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen hebben gepleegd. En die aantijgingen hebben ook een effect op Luca.

Wout Desmytere

Die werkt immers al een tijdje aan eigen muziek. “Na verloop van tijd vormde zich een team en werden plannen gemaakt om met die muziek naar buiten te treden”, schreef hij op Instagram. “Helaas werden die plannen door de omstandigheden abrupt stopgezet. Samenwerkingen omtrent mijn muziek kwamen stil te liggen en vielen uiteen. Zowel haatcomments als doodsbedreigingen zijn mij vandaag de dag niet meer vreemd. En hoe graag ik mijzelf ook zou willen losbreken van iets waar ik los van sta, lijkt hier geen mogelijkheid toe.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Luca heeft dan maar besloten zijn muziek op eigen houtje uit te brengen, zonder label of managers. En die boodschap werd blijkbaar enthousiast onthaald. “Overspoeld door alle overweldigende berichten”, liet hij zijn volgers weten. “Het zijn er te veel om allemaal te beantwoorden. Maar weet: ik lees het allemaal.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook