Kate Winslet wil opnieuw serie maken voor HBO Max

Na ‘Mare of Easttown’ en ‘Mildred Pierce’ heeft Kate Winslet opnieuw haar zinnen gezet op een hoofdrol in een HBO-serie. 

Na ‘Mare of Easttown’ en ‘Mildred Pierce’ heeft Kate Winslet opnieuw haar zinnen gezet op een hoofdrol in een HBO-serie. ©  blg

Als Kate Winslet (46) in zee gaat met HBO, houdt ze er steevast enkele prijzen aan over. Logisch dus dat de Britse actrice binnenkort opnieuw wil samenwerken met het Amerikaanse betaalnetwerk. Ze heeft haar zinnen gezet op de hoofdrol in ‘Trust’, een serie die ze ook zelf wil gaan produceren.

Wout Desmytere

De mosterd haalt ze bij het gelijknamige boek, dat eerder dit jaar verscheen. Dat draait rond een zakenman die niet opgezet is met een roman die over hem en zijn vrouw werd geschreven. Daarom schakelt hij een schrijver in om de ‘juiste’ versie van de feiten weer te geven.

Vorig jaar speelde Winslet nog de hoofdrol in de veelgeprezen HBO-serie Mare of Easttown. Ze hield er zelfs een Emmy Award aan over, net als in 2011. Toen sleepte ze een gouden beeldje in de wacht voor haar hoofdrol in Mildred Pierce. Is driemaal binnenkort scheepsrecht?

Aangeboden door onze partners

Lees ook