Groep Infrabo klaar voor de toekomst

Het gebouw van Groep Infrabo in de Langstraat.  

Het gebouw van Groep Infrabo in de Langstraat.  © rr

Westerlo -

Groep Infrabo, het advies- en studiebureau uit Westerlo, bestaat volgend jaar 40 jaar. Als aperitief voor dit jubileumjaar is alvast beslist een volledig nieuwe huisstijl te lanceren die aansluit bij de hedendaagse activiteiten van het bedrijf.

De afgelopen maanden werd achter de schermen gewerkt aan een volledige rebranding. Bij het ontwerp van een nieuw logo waarin men de twee afdelingen volledig tot hun recht wilden laten komen werden twee kleuren gebruikt. Blauw voor de afdeling Infrastructuur en Waterhuishouding en groen voor de afdeling Gebouwtechnieken en Duurzaamheid.

“Wij willen een balans creëren tussen duurzaamheid, comfort en budget in al onze projecten”, legt bestuurder Kristof Pauels uit. “Klimaat, het ecologische bewustzijn en de evolutie van de maatschappelijke verwachtingen noodzaken ons om maximaal in te zetten op water- en droogteproblematiek, ruimtegebruik, mobiliteit en energie. Zij bepalen vandaag al onze infrastructuur van morgen.”

Om te investeren in die toekomst wil Groep Infrabo ook een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van al hun medewerkers. “In september gaan er weer enkele stagestudenten voltijds aan de slag op onze werkvloer. Het is immers uiterst belangrijk dat deze groep jonge mensen aansluiting vindt bij het bedrijfsleven en ervaring kan opdoen”, meent HR-manager Natalie Bunyan. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten