PODCAST TOUR. Onze man beleefde de zege van Yves Lampaert in het hart van de ploeg: “We zitten zonder stem. Het was brullen in de auto”

Yves Lampaert bezorgde zijn ploeg op dag één al meteen een geslaagde Tour. 

Yves Lampaert bezorgde zijn ploeg op dag één al meteen een geslaagde Tour. 

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Vandaag: de onwaarschijnlijke zege van Yves Lampaert door de ogen van de voltallige Quick-Step Alpha Vinyl-familie. “Dit geel is niet alleen voor Yves, maar voor iedereen erg emotioneel.”

Michaël Van Damme

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten