Hij stuurde een e-mail om scheiding aan te kondigen: Jerry Hall “diepbedroefd” door einde huwelijk met Rupert Murdoch

Rupert Murdoch en Jerry Hall in 2019.  

Rupert Murdoch en Jerry Hall in 2019.  ©  REUTERS

Mediatycoon Rupert Murdoch (91) heeft via e-mail een einde gemaakt aan zijn huwelijk met Jerry Hall (66), zijn vierde echtgenote. Dat schrijven verschillende Britse media. Hall, een voormalig topmodel,

is naar verluidt “diepbedroefd” door de scheiding.

jvhBron: The Guardian

Hall zou in het Verenigd Koninkrijk vertoefd hebben, waar ze wachtte op haar echtgenoot, toen Murdoch haar een e-mail gestuurd zou hebben met de droge mededeling dat hun huwelijk voorbij was. In diezelfde mail zou ook gestaan hebben dat Hall voortaan enkel met de advocaten van Murdoch contact mocht nemen.

Volgens Britse media is Hall “diepbedroefd” door de scheiding. “Ik hou nog steeds van hem”, zou ze tegen een vriendin gezegd hebben. “Jerry is werkelijk kapot van het nieuws. Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. De ene dag waren ze nog plannen aan het maken voor de zomer, en een dag later krijgt ze dan dat bericht.”

Murdoch en Hall trouwden in 2016. Volgens Britse media liggen spanningen tussen Hall en de kinderen van Murdoch aan de basis van de breuk. Hall zou tijdens de coronacrisis uit gezondheidsoverwegingen de toegang tot de hoogbejaarde Murdoch beperkt hebben, maar zijn kinderen vonden naar verluidt dat ze probeerde om de band met hun vader door te knippen.

Wat ongetwijfeld ook een rol speelde: Murdoch, de voorzitter van mediagroep News Corp, is naar schatting 16 miljard euro waard. Er circuleerden al langer geruchten dat Hall aasde op het fortuin van haar echtgenoot.

Aangeboden door onze partners

Lees ook