Birgit Van Mol in de bloemetjes gezet voor haar 25 jaar dienst bij VTM

Birgit Van Mol krijgt bloemen van Michiel Van Ameloot, hoofdredacteur van VTM Nieuws. ©  Instagram

Birgit Van Mol (54) is gehuldigd omdat ze 25 jaar bij VTM werkt. Uit handen van hoofdredacteur bij VTM Nieuws Michiel Ameloot kreeg ze bloemen overhandigd.

De presentatrice kwam in 1997 over van VRT, waar ze het gezicht was van programma’s als Herexamen en stem op Radio 2 en het toenmalige Donna. Na haar overstap naar VTM presenteerde ze eerst kortstondig De namiddagshow met Marlène de Wouters.

Van Mol werd al snel, vanaf 1998, nieuwsanker. In de voorbije kwarteeuw was ze ook te zien in het realityprogramma Hart voor mekaar en in enkele seizoenen van het magazine Royalty. Ruim tien jaar was ze gastvrouw van Het gala van de gouden schoen.

LEES OOK. Birgit Van Mol over het jaar waarin ze afscheid nam van ‘VTM Nieuws’ en gezondheid belangrijker dan ooit werd

Vorig jaar moest Van Mol na 23 jaar stoppen als anker, omdat VTM Nieuws wilde verjongen. Ze presenteert nog Telefacts en is ambassadrice van de Rodeneuzendag.

Voor haar 25 jaar dienst bij de commerciële omroep kreeg ze bloemen uit handen van Michiel Ameloot, hoofdredacteur van VTM Nieuws. (dhs)

Eind jaren negentig maakte Birgit Van Mol haar debuut. Op de foto naast Dany Verstraeten. ©  VTM

Birgit Van Mol in 2011. ©  VTM

Birgit Van Mol presenteerde vorig jaar voor het laatst ‘VTM Nieuws’. ©  VTM NIEUWS

Birgit Van Mol deelde foto’s op haar sociale media:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook