Antwerp wint van KV Mechelen met duidelijke cijfers

 

 ©  Jan Van der Perre

De voorbije week had KV Mechelen naarstig getraind in Alkmaar maar als je de uiteindelijke uitslag te zien kreeg, leek het allemaal een maat om niks. Antwerp won achter gesloten deuren met duidelijke 4-0-cijfers na 2x60 minuten. Vincent Janssen stond meteen aan het kanon en legde een penalty in het mandje. Christopher Scott, die zopas overkwam van Bayern München, opende de score voor The Great Old.

dsvn

Tijdens de eerste dertig minuten viel er amper een kans te noteren. Antwerp testte een paar keer de vuisten van Gaetan Coucke maar die hield aanvankelijk zijn netten proper. Tot nieuwkomer Christopher Scott oog in oog kwam te staan met de goalie en de bal ijskoud voorbij Coucke schoot. 1-0 voor Antwerp, meteen ook de ruststand na 60 minuten.

KV kwam gretiger in de partij. Oum Gouet kopte de bal op doel maar nog steeds bleef het 1-0. Een gemiste kans want Antwerp ontbond daarna zijn duivels. Eerst schilderde Benson een vrije trap in de verste hoek, daarna pikte ook Miyoshi zijn goaltje mee. Met nog tien minuten op de klok legde Vincent Janssen vanop de stip de zware 4-0-eindscore vast.

DOELPUNTEN: 48’ Scott, 79’ Benson, 86’ Miyoshi, 110’ Janssen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten