Nieuwe week van ‘B&B zoekt lief’ begint met gênant moment: kandidaat loopt blauwtje

Filip heeft een gedichtje voor Isabel. 

Filip heeft een gedichtje voor Isabel. ©  VTM2

De nieuwe week van het VTM2-programma B&B zoekt lief begint met een uiterst gênant moment. Filip verklaart B&B-uitbaatster Isabel de liefde met een romantisch – of beter gezegd: melig – stukje poëzie. Hij gaat ervan uit dat de buit binnen is en dat hij het hart van Isabel heeft veroverd. Maar daar denkt Isabel duidelijk anders over.

Marc geeft een feestje in zijn B&B. Terwijl Annika zich opdringt als de perfecte gastvrouw en de gasten met al haar charmes inpakt, kruipt Petra onwennig in een hoekje. Waar er eerst ”rupsen” waren, zorgt dat nu voor donderwolken tussen Petra en Marc. Is een eerste exit in zicht?

In het pittoreske dorpje Vicq gaat Dirk samen met zijn twee vrijgezellen champagne proeven. Na enkele glaasjes komt zijn tong los en bekent hij kleur: “Het vlindert in de buik.” Maar voor wie zijn die vlinders? Voor Katia of Regine?

Beter laat dan nooit: in de B&B van Arno breekt éíndelijk het ijs. Hij datet en flirt erop los. Maar het blijkt niet simpel om de aandacht tussen zijn twee vrijgezellen te verdelen. Hij heeft dan ook al snel iets goed te maken. (dhs)

B&B zoekt lief, VTM2, 20 uur

Aangeboden door onze partners

Lees ook