Voetbal Challenger Pro League SK Deinze

Viktor Boone: “Ik zal bij Union veel opsteken”

Viktor Boone.

Viktor Boone.© BLG

Viktor Boone won met zijn nieuwe ploeg Union Sint-Gillis met 0-1 een oefenduel bij zijn ex-ploeg SK Deinze waar hij in de voorbije vier seizoenen actief was.

Hij stond bij de ploeg van Karel Geraerts gedurende de volledige tweede helft op het veld. “Ik werd bij Union Sint-Gillis uitstekend onthaald”, aldus Boone. “De eerste weken van de voorbereiding zijn goed meegevallen. Mijn overgang was al in maart volledig rond maar mocht pas na afloop van het seizoen officieel naar buiten worden gebracht. Ik hoefde niet te twijfelen toen de Brusselse club kwam aankloppen. Ik had op dat moment op uitzondering van Beerschot VAV geen enkele andere aanbieding uit 1A. Ik genoot twee jaar geleden interesse van KV Kortrijk maar die mogelijke transfer ging op het laatste moment door een blessure niet door.”

“Ik zal bij Union Sint-Gillis veel opsteken en heel wat vooruitgang kunnen maken. Die ploeg eindigde niet toevallig op de tweede plaats in 1A en trok mij vooral aan op basis van mijn goede data. Ik ben klaar voor deze uitdaging. Ik zal er zeker speelkansen krijgen want de Brusselse club moet heel wat matchen (onder meer Europees voetbal, red.) afwerken. Het zal erop aankomen om iedere kans met beide handen te grijpen.”

“Ik woon afwisselend bij mijn ouders in Zomergem en op een appartement in Borsbeek, op een kwartiertje autorijden van het trainingscentrum van Union in Lier. Ik kan de verplaatsingen naar de club kort houden als dat wenselijk is.” (jp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten