Cristiano Ronaldo “wegens familiale redenen” niet op eerste training Manchester United

 

 ©  AP

Superster Cristiano Ronaldo zal vanwege familiale redenen maandag niet aanwezig zijn op de training van Engels recordkampioen Manchester United. Dat melden onder meer The Athletic en The Guardian maandag. De spelers die in juni nog internationale verplichtingen hadden, zouden maandag aansluiten bij de rest van de kern, die al een week langer aan het voorbereiden is.

Bron: BELGA

Tijdens het weekend verschenen er in de Britse media berichten dat de 37-jarige aanvaller de club had gevraagd om hem te verkopen bij een redelijk bod. De reden daarvoor, volgens die media, was dat Ronaldo na 19 seizoenen Champions League op rij voor het eerst niet zou aantreden op het kampioenenbal. Manchester United eindigde zesde in het seizoen 2021-2022 en plaatste zich daarmee slechts voor de Europa League.

Geruchten spreken van interesse van zowel de Duitse recordkampioen Bayern München als Chelsea. Chelsea-coach Thomas Tuchel zou geïnteresseerd zijn in de Portugese spits en nieuwe eigenaar Todd Boehly zou al een ontmoeting gehad hebben met Ronaldo’s manager Jorge Mendes. Ronaldo heeft nog een jaar contract in Manchester.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten