‘Elvis’-acteur steelt de show in Belgische mode

 

 ©  ISOPIX

De Amerikaanse acteur Austin Butler (30), die de rol van Elvis Presley vertolkt in Elvis, is in mode van Belgische makelij gespot op de zetel van de Late late show met James Corden. De ster was van top tot teen gekleed in Café Costume.

Hanne Vandenweghe

De blonde acteur droeg een maatpak met krijtstreep in combinatie met een zwart hemd, waarvan de bovenste knoopjes werden opengelaten om een beetje blote bast te tonen. De Belgische kostuummakers zijn uiterst trots dat de ster hun merk vertegenwoordigt in een beroemde talkshow. “We zijn experts ter zake en je kunt het van ons aannemen: dat is een goedgeklede zetel daar”, schreven ze bij een foto van de acteur op de sofa bij James Corden op Instagram.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij een ander beeld, dat het pak meer in detail toont, geeft het merk wat meer info over het kostuum. Het betreft een “tijdloze klassieker” die onlangs een comeback heeft gemaakt in de wereld van hedendaagse maatpakken. Wie in de blue suede shoes van de Elvis-acteur wil treden en ineens ook wil proberen heupwiegen zoals the king, kan dat in het pak van Café Costume. Via sociale media laat het merk weten dat het wollen ontwerp bij hen in de rekken hangt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners