Voetbal Challenger Pro League SK Beveren

Thoelen (KV Mechelen) in beeld bij SK Beveren

Vertrekt Yannick Thoelen (31) deze zomer bij KV Mechelen? Die kans zit erin. De 31-jarige doelman is namelijk in beeld bij SK Beveren. De Senegalese spits Thiemo Barry (19) is de tweede zomeraanwinst op de Freethiel. Brendan Schoonbaert (22) trekt naar Knokke.

Yannick Thoelen staat hoog op het verlanglijstje om Nordin Jackers op te volgen bij SK Beveren. De 31-jarige doelman is in onderhandeling met de Wase club, al is er voorlopig nog geen akkoord bereikt. Er zijn echter ook kapers op de kust, want Thoelen kan ook rekenen op interesse van een andere club uit de Challenger Pro League. Oscar Linner, een 25-jarige doelman die de voorbije dagen op proef was, werd intussen doorgestuurd.

Met tester Thiemo Barry legde Beveren wel zijn tweede zomeraanwinst vast. De Senegalese spits wist de sportieve staf te overtuigen met onder meer vier doelpunten in twee oefenmatchen. Hij wordt wellicht vandaag voorgesteld.

Brendan Schoonbaert verlaat de club. De 22-jarige verdediger kwam niet meer in de plannen van T1 Wim De Decker voor en tekende een contract bij Knokke. (whb, thst, dige) 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten