Tiktokker Timon Verbeeck spreekt stem in voor nieuwe animatiefilm, inclusief zijn kenmerkende “ma stobbe”

Tweede van links is Timon Verbeeck. 

Tweede van links is Timon Verbeeck. ©  BELGA

Op 27 juli komt de nieuwe animatiefilm DC Club van superpets uit in de bioscoop. Tiktokker Timon Verbeeck – bekend van het kinderwoord van het jaar ‘Ma stobbe’ – spreekt voor de Nederlandstalige versie van de film een stem in.

(eadp)

De hoofdrollen zijn voor Ben Segers en Bill Barberis. Barberis is Krypto, de hond van Superman (die ingesproken wordt door Geert Van Rampelberg). Segers is Ace, een sarcastische asielhond. Voorts hebben ook Ella Leyers, Slongs en Jennifer Heylen een rol als stem.

Tiktokker Timon Verbeeck vertolkt The Flash. “Als Tiktokker speel ik vaak typetjes en experimenteer ik met opvallende en herkenbare stemmen”, zegt hij. “Ik had nooit verwacht dat ik dankzij mijn online sketches die mooie kans zou krijgen en was meteen enthousiast toen Warner Bros me vroeg of ik een stemmetje wou dubben. De rol van The Flash leek helemaal voor mij weggelegd. Niet alleen door het energieke personage, maar ook de gelijkenissen in outfits: we zijn allebei gekend door een opvallend rood pak. Bovendien zit mijn populaire uitspraak ‘Ma stobbe’ ook in de film verwerkt.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook