Jan Van Biesen stopt als nethoofd Studio Brussel, Steven Lemmens stuurt voortaan MNM én Studio Brussel aan

Jan Van Biesen maakt de overstap naar het digitale station ‘De Tijdloze’. ©  © VRT - Geert Van Hoeymissen

Na 15 jaar als nethoofd van Studio Brussel geeft Jan Van Biesen de fakkel door aan Steven Lemmens, zijn collega van MNM. Lemmens stuurt vanaf nu dus twee radiozenders aan, terwijl Van Biesen aanbodverantwoordelijke wordt van het digitale radiostation ‘De Tijdloze’.

Wout Desmytere

“15 jaar aan het roer van Studio Brussel staan was een stoute jongensdroom”, zegt Van Biesen. “Maar na zovel intense jaren heb ik nu toch vooral de persoonlijke behoefte en de professionele goesting in een nieuwe wending. Het kriebelt opnieuw om in deze boeiende en uitdagende mediatijden nu helemaal aan de slag te kunnen gaan met ‘De Tijdloze’ en om de keuzes te gaan maken die nodig zijn voor de toekomst van onze digitale audiokanalen.”

LEES OOK: Laagste luistercijfers in meer dan 10 jaar voor StuBru: aan welke factoren is die daling te wijten?

Steven Lemmens gaat als nethoofd van MNM en Studio Brussel zich focussen op een nieuwe werking die nog meer inzet op de productie van audio, video en podcasts. De laatste meting van de luistercijfers draaide niet zo goed uit voor Studio Brussel. Ze haalden een marktaandeel van 6,8 procent, het laagste in meer dan tien jaar.

Steven Lemmens, het nieuwe nethoofd van Studio Brussel. 

Aangeboden door onze partners

Lees ook