Bob Dylan komt naar België (en dan laat u uw telefoon beter thuis)

 ©  Graçia Live

Bob Dylan komt op zaterdag 15 oktober naar Vorst Nationaal. De 81-jarige singer-songwriter brengt daarmee zijn ‘The rough and rowdy ways world tour’ naar ons land. Het is al vijf jaar geleden dat hij bij ons te zien was.

(eadp)

De man achter Blowin’ in the wind en Like a rolling stone heeft wel een speciaal verzoek voor de mensen die naar het concert komen. Telefoongebruik in de zaal is niet toegelaten tijdens de show. Vooraf moet je je telefoon in een beveiligde, afgesloten houder steken, die je dan bijhoudt tijdens het concert. Enkel bij een noodgeval kan je je mobieltje ontgrendelen om naar een speciale zone te gaan om te bellen. “Het creëren van telefoonvrije concerten tijdens eerdere tours toont aan dat dit voor een betere ervaring zorgt. Onze ogen zijn weer meer gefocust op de omgeving en onze zintuigen zijn alerter”, klinkt het in het persbericht. Uitzonderingen zijn niet mogelijk, tenzij men om medische redenen het toestel nodig heeft.

Tickets zijn vanaf dinsdag 12 juli te koop om 9 uur via www.gracialive.be. Wie een kaartje wil, zal wel even dieper in de buidel moeten tasten. Het goedkoopste kaartje start vanaf 101,50 euro.

Aangeboden door onze partners